zzofiaa -
zzofiaa -

THE BEST

2012-08-31

<3


EHEHEH

2012-08-31
ja.suger.på.att.blogga.
 

YOU CAN´T START SOMETHING NEW , WITHOUT LETTING GO OF THE OLD

2012-08-26
Hemma, efter att ha varit med världens bästa killar, Jacki och Erik. Åker kanske sen igen och träffar Erik och Elina , vi får väl se. Orkar inte redigt göra nånting.. Bloggar sen eller imoron ( Imorgon = Skola=Usch) Kram.

SUMMER

2012-08-26
Njut av det sista av sommaren ! Ville bara tipsa om sidan www.polyvore.com där man kan göra mode collage, funkar utnmärkt , man blir lite beroende faktiskt.. Men här har ni en sommar outfit jag gjorde idag! 
 
Summer love
 

FALL FASHION

2012-08-25
 
 
 


autums
Gjorde en outfit idag, en som passar väldgit bra till hösten tyckte jag, och vad ni tycker får ni kommentera!





I KNOW YOU STILL THINK ABOUT THE TIME WE HAVE

2012-08-25
TJA
Har inget vettigt att skriva , helg nu ja. Får väl se vad jag gör idag , kanske åker till stan och träffar Ebba och Moa men innan dess får jag väl va hemma , tänkte vila lite efter första skolveckan. Lyssna på musik (dylan holland<3)
och sen bara slappa. Imorgon är jag väl med erik , så kommer inte blogga för min 3G på mobilen funkar inte (telia<3) så vi får väl se då. Vet att bloggningen inte är på topp men skolan har ju börjat och vi har redan läxor och massor som man ska hinna med , och dom flesta dagarna i veckan kommer jag sent hem! 
Men nu tjatar vi inte mer om det ! 
Kram på er ! 
 

DYLAN HOLLAND

2012-08-25
Så sjuuukt bra , kärlek till han !
 

2012-08-23

Bra dag i skolan , eftermiddan lite sämre men blev en promenad med manda på kvällen , gutt ! Imorgon väntas en ny dag (FREDAG) så det är gutt , nu ska jag sova , trött som satan , godnatt alla .

Ni får två bilder : En på mej och manda och en på mej , hih.


NOW AND FOREVER ∞

2012-08-23


2012-08-22

Tjena ! Tänkte berätta om dagen , började då i skolan som vanligt där jag spräckte hela min mobil , inget vidare och ha den så men men ... Efter skolan skulle jag egentligen va med Thilde men blev inte så , gick med Bella och Felicia tills det började spöregna så därför gick vi in till Coop med Erik , Robin och Markus ! När det slutade regna så bestämde vi att jag skulle hänga med Bella hem så vi var där och så , drog hem vid 17.00 kanske och sen dess har jag bara slappat ! Imorgon börjar dagen med hemkunskap så det är chill , men jag har inget mer att säga , ska dra och duscha och sen sova , kram !


SCHOOL

2012-08-22

Jag vet , jag har inte bloggat men skolan har börjat och jag orkar inte redigt , kommer tillbaka i veckan , kram !


THANKYOUALL

2012-08-19

Där var sommaren slut , stort tack till alla som gjorde den bäst !


THE END

2012-08-19

Sista dagen på sommarlovet firade (?) jag på bästa sätt , drog till Elvira vid 14,00 och spelade Sims medans hon fixade sej och sen åkte vi till cecil ( en kinaresterang här ) och mötte upp Amanda, och sen var vi där en stund och åkte hem efter någon timma. Trevligt. När vi kom hem badade vi i hennes pool en stund och gick in och satte oss vid datorn. Trevligt det med , haha . Kom hem 19.30 och bara satt vid datorn och för 10 minuter sen duschade jag och nu sitter jag här , ska kolla på film nu , så vi hörs imorgon .


EN FRÅGA

2012-08-18
SV: Jag vet inte riktigt, kanske Kvällarna i Havslätt? Jag vet faktiskt inte, kanske det som var förut som aldrig kommer tillbaka? Och vintern också, lite. Mobil, dator, familjen. 

SOMMAREN 2012

2012-08-18

Tänkte göra ett försök och skriva lite om sommaren.

Sommaren började då med att jag och min familj åkte till en ort i Spanien vid namnet alicante. Jag visste inte hur bra man kunde ha det innan jag åkte dit men sen insåg jag att det var ett paradis. Jag ville hem efter 8 dagar, jag fattade inte det sen. Jag ville så helst gärna åka tillbaka så det gjorde ont. Det var så underbart. Men jag kom över det, efter 4 dagar efter min hemkomst flög jag och min mamma till Polen där vi skulle spendera en vecka hos min mormor. Det var skönt och träffa henne, en vecka utan internet, utan vänner och bara massa tv- tittande och besök hos min moster på landet. Det var tråkigt, det erkänner jag.

Vi kom hem, jag spendera alla mina dagar hos kompisar, gjorde inte så mycket. Familjen bokade en resa till Paris, jag hade träffat nya personer, jag spenderade en hel vecka med jacki, Erik, Markus och Amanda och hade det allmänt.. Bäst. Jag insåg hur mycket vänner, riktiga vänner betyder, hur bra dom är. Jag blev kär. Jag fick tillbaka mina gamla vänner. Var i Göteborg förra helgen.

Så om jag ska säga något om den här sommaren så har den väl varit både bra och dålig, rätt vanlig. Förväntade mej faktiskt lite mer av den men det får vi ta till nästa år och längta till hösten, då det kommer va massa mys med kompisar, filmkvällar och massa sånt.

Hoppas eran sommar var lyckad, kram på er alla.


I FELT SPECIAL, UNTIL I REALIZE YOU TALK TO EVERYBODY LIKE THAT.

2012-08-18

TJA XD
Bloggade inte igår kväll men satte på en film på ipaden och kopplade bort hela världen typ, haha. Planerna för idag är väl att va med Wilma och inte hon ska göra något annat och sen på kvällen ska jag hänga med Elina. Kommer hem rätt sent tror jag, så kommer inte blogga under dagen, men ni står ut va? Idag är det näst sista dagen på sommarlovet och jag börjar få panik, typ. Men det kommer säkert går bra, hoppas jag iallafall. Och imorgon som sista dagen på sommarlovet ska jag äta på cecil med Amanda och Elvira någonstans på kvällen där och bara njuuuta. Men jag har inget mer att säga, kram!

 


LALALALALA

2012-08-17

Försökte hitta något tidsfördriv och tog och lockade mitt hår, hihi. Vid 17.00 drar jag och träffar Melissa, hörs ikväll.


AMANDA

2012-08-17

VÄRLDENS.BÄSTA.VÄN


FRÅGESTUND - SVAR

2012-08-16
Svarar på frågorna som kommit in nu, och dom som kommer fram till söndag tar jag då, annars skulle jag inte orka skriva ett långt inlägg med precis alla frågor. ( Svarar inte på frågor like: Vad tycker du om ...)
 
 
Vad är det pinsammaste som hänt ? Haha, jag har precis ingen aning.. Sånt kommer jag faktiskt inte ihåg.
 
Längtar du tills skolan börjar? Kanske lite, eller jo på sätt och vis, men börjar i en ny skola, helt ny klass så jag är lite nervös.. 
 
5 närmsta killkompisar ? Måste tänka efter nu men det får bli Jacki och Erik för mer har jag inte, tor jag iaf inte..
 
5 närmsta tjejkompisar? Elvira, Amanda, Lovisa, Linn och Wilma 
 
Om du får välja en vem är din absolut bästa vän som du aldrig vill fölora? Helt omöjligt att välja.. 
 
Favoritlåt? Favoritfilm? Favoritfärg? Fortfarande Be Alright, Dear John och Last Song, vit? haha.
 
Vad vill du bli när du blir stor? Jag vet inte redigt, har länge tänkt på moderedaktör men har nog inte talang till det..
 
Vem är din bästa vän om du bara väljer en? Elvira tror jag.
 
Tycker du att du sjunger bra? Tycker jag är usel, men jag vet inte, har inte sjöngt seriöst på länge..
 
Är du snäll? Jarå, tror jag
 
Är du en datanörd? Njaa, näe.. 
 
Är du snygg? Helt okej 
 
Vem är du tillsammans med eller vill bli? Ingen just nu, och jag vet inte. 
 
Gillar du nån? Kanske det.. 
 
Varför är du snygg? Fått det av dig 
 
Vilka är dina allra bästa vänner? Elvira
 
Va tycker du om crazytogether.blogg.se? Bra antar jag
 
Vilken är din favoritfrukt? Jag vet inte men kiwi tror jag, bästa som finns ju?
 
Saknar du nån av dina gamla vänner? Ibland och ibland inte, beror på vem och så..
 
hemma/borta vallhalla/kb blogg/facebook mobil/linn matte/svenska 
 

Då var det allt, skönt. 

NEVER LOOK BACK

2012-08-15

FRÅGESTUND

2012-08-14
STÄLL SÅ MÅNGA FRÅGOR SOM MÖJLIGT TILLS PÅ SÖNDAG ALLA SNYGGINGAR!

BÄSTA NOVELLEN

2012-08-14
LÄS, LÄS, LÄS och ta åt er, och låt tårarna rinna, det är det värt. 

YOUNG, WILD AND FREE

2012-08-14
Hej, sitter här och snackar skype med Jacki och ska snart äta, idag vaknade jag vid 10.00 och typ snackade skype till 15.30 men sen åkte jag ner till Havslätt och va med Erik, och va där till 16.10 eller nåt för sen skulle Erik åka hem, så jag gjorde också det och nu sitter jag här. Jag ska snart äta och sen gå ut och köra longboard eller nåt. Imorgon ska jag kanske va med Linn, men vi får se, isåfall är vi i stan, älskade bästis <3 och sen får vi se, kanske går vi ner till havslätt eller något. Men det märker vi, nu ska jag fortsätta skypa och äta lite senare, ni får ha det så bra så hörs vi, kraam! 

LOVE

2012-08-13
I cant stop smiling everytime im with you.


STAY

2012-08-13
Hej hängde med Wilma och Ottlia idag, vi va i Havslätt, Mcdonalds, Hamnen, hos Ottilia och hos Wilma och mina ben är heeelt slut efter allt cyklande.. Trött som satan också, tror jag ska hoppa i sängen snart och sova. Men det var värt det, grym dag. Vad kan man mer säga liksom? Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske va med Ottilia, men vi får väl se. Men sen på kvällen kanske jag träffar Erik, japp. Men det ser vi imorgon, nu ska jag iaf duscha och kolla tv. 
Förresten gjorde jag en liten dipdye i mitt hår, haha. Här har ni lite bilder från dagen iaf.
 
 

GÖTEBORG HERE I COME

2012-08-11

Sitter heeelt forever alone i bilen och lyssnar på musik medans dom andra fikar, om ungefär 30 min är vi i Göteborg och går på universeum och sen stan! Bloggar mer kväll, ha det bra alla, kram!


I JUST WANT YOU TO DANCE WITH ME TONIGHT

2012-08-10
Skön låt!
 

HAPPY END

2012-08-10
så jävla h.a.p.p.y 

DAGEN I BILDER

2012-08-10
Världens mest underbara vänner, big loooovee. 
Bara några av dom, haha.

5 SANNINGAR OM MIG

2012-08-08
Jag är extremt känslig, alltså inte känslig om någon slår mig eller så utan mer inom mig, vilket är väldigt jobbigt i en hel del lägen. 
 
Jag är rädd att gå på stan själv för då inbillar jag mig att alla ska råna eller mörda mig.. När jag är med någon annan tänker jag bara inte på det.
 
Jag är väldigt mogen för min ålder, och ibland är det bra och ibland mindre bra.
 
Mitt mål i livet är att vara lycklig, det är det ända. 
 
Jag älskar alla mina vänner, oavsett vad.

CAUSE ALL NEED IS A BEAUTY AND A BEAT

2012-08-07
JUSTIN! 

BEUATY AND BEAT

2012-08-07
Hej, nu sitter jag hos elvira och spelar habbo. Haha, tidfördriv, tänkte sitta här tills ikväll och sen åka hem. Ikväll ska jag tog ta det lungt, inte göra så mycket, ladda ner en film säkert och bara slappa. Orkar ibland till och med inte sitta vid datorn! Innan jag åkte hit så var jag i Havslätt och badade med Erik och dom andra som ni säkert har läst om, men man tröttnar alldrig på dom. Ska fixa några inlägg nu, musiktips, och lite sanningar om mej själv och låta datorn va sen. Kram.

IM JUST A ORDINARY GIRL

2012-08-06

Grymt bra dag, såna borde finnas fler av. Började med Havslätt, där vi var med samma vanliga gäng, Erik, jacki, Markus, jag, Elvira och Amanda. Vi badade och snackade för det mesta. Sen vid 17.00 nånstans åkte vi hem till Elvira och sen kom jag hem och skypade med henne, manda och Erik. Och spelade Habbo, haha. Kortfattat om dagen, bloggar imorgon efter jag kommit hem från en dag med samma gäng. Gud vad ni är bra.


I'LL BE BACK SOON

2012-08-06

Gå upp, fixa mig, äta, åka till Elvira, hörs sen!


BLOGLOVIN

2012-08-05
 

MYCKET ATT SE FRAM IMOT

2012-08-05
W O O O H O 
Mycket att se fram imot!

SJÄLVFÖRTROENDE

2012-08-03
Innan jag ens har börjat att skriva detta inlägget hinner säkert tårarna rinna nerför tangentbordet. För vart tar allt vägen, personer förändras, dom försvinner. Jag måste skriva av mej någonstans, hur svåra dom här senaste månaderna har varit, jag har förlorat mina allra närmaste vänner, och en av mina allra bästa vänner. Det har varit ett väldigt tufft halvår, med tårar, ilska, besvikelse. Det man fått reda på, sanningen som kom fram, alla vännerna som svek. Och man inser hur stark man är var, och klara av så mycket. För jag älskar mina vänner dom är allt, och känslan av att förlora någn påriktigt är den värsta känslan som finns, som jag ingen här i det här avlånga landet, eller någon i hela världen vill ska känna. Det jag är rädd för är att känna samma sak igen, klumpen i halsen om dagarna, osäkerheten som växte fram i mig, dag för dag som går så kännde jag det. Jag saknade det jag hade förut, så oerhört mycket. Jag var påväg att ge upp, för jag orkade verkligen inget mer. Men nu? Nu har jag förändrats så otrligt mycket, det är nästan svårt att fatta hur mycket jag har förändrats från att va den tuffa tjejen som jag alltid har vart till den lilla, nästan lite blyga tjejen, MEN med med självförtroendet, troendet att man ska lyckas med livet. Att inse att ingen är perfekt, det gjorde jag. Och den faktan gjorde mej till en heeelt annan person, jag vet inte hur det skulle va för någon annan, men för mej funkade det iallafall. Det tycker jag man ska försöka med om man är påväg att ge upp, att inse att ingen är perfekt och att alla gör fel, men man lär sej av sina fel, det gör man. Det är sant, det lovar jag till hundra procent. 
 
Men nu, nu vill jag bara tacka alla mina nya vänner jag fått, som fått mej att höja självförtroendendet, att tro på mej själv, Och det är är en del av mej. Det är så sjukt enligt mej hur vänner kan betyda så mycket och göra en sån skillnad i livet. Det begriper jag inte, men jag älskar dom, dom är en del av mitt hjärt aoch jag har hittat dom sanna vännerna. Och blivit kär. Och med den meningen avslutar jag detta inlägget, kram på er alla och alla där ute, stå för den NI är.

I WAS FALLING HARD, WITH AN OPEN HEART, I\M WIDE AWAKE

2012-08-03
Nja, rätt så bra, blir ett tips ändå. Wide Awake- Katy Perry
 

DON\T STRESS, DON\T CRY,JUST TAKE MY HAND

2012-08-03
Hej. Just nu sitter jag och har precis stängt på datorn och ska berätta om min dag lite, vaknade runt 9.00, kunde tyvärr inte sova inatt, åskade så att det lyste upp rummet och jag var livrädd men jag var inte ensam om det för Lovisa och Linn skrev sms till mej att dom var skiträdda, så det var ju bra att jag inte var ensam om det iaf. Men vaknade och fixade lite, och klockna 12.30 ungefär tog jag bussen in till stan för att möta upp alicia i centrum. Vi skulle hem till mej med 13.30 bussen men det visade sig att det var en så kallad s-buss som inte går på sommarlovet så vi fick skita i den, så vi gick ner till hamnen. Jossa n kom sen också, men sen skulle vi ta 15.00 bussen men det var också en s-buss (!!!!) haha. Men vi fixade det. Vi var på stan och så men sen skulle Alicia hem så jag var med Jossan bara, vi tog bussen och gick av vid Havslätt var där och sen gick vi till mitt område där jag bor och typ bara snackade massor.. 
 
Men imorgon ska jag iaf kanske va med Lovisa annars med Alicia och Jossan igen. Men det ser vi,men nu ska jag fixa inlägg och så. Men här får ni lite bilder från dagen: Alicia med Justin Bieber, och en del av alicia och gästhamnen här i Oskarshamn.

AS LONG AS YOU LOVE ME

2012-08-01
Videon till låten As long as you love me kom ut idag, och ärligt. Jag grät.
 

WOOOHOOOO

2012-08-01
Hej, bloggade inte ig[r men gjorde precis samma sak som i måndags och samma idag, hade världens bästa dag med Erik, Jackiiiiii, och några till.  Värdlens bästa dag helt enkelt, utan att berätta kan ni föreställa er lite, haha. Men iaf, planer för ikväll är att duscha,måla naglarna och greja. Så det ska bli najs. Har inget att skriva, är inte så bra på sånahär inlägg men jag lovar att jag ska bli bättre, men musiktips kommer iaf upp, så om ni håller utkik så hittar ni fler roliga inlägg på bloggen ikväll, kram.

EUPHORIA

2012-08-01
Äntligen börjar bli lykclig, jag är kär, nya vänner, och livet leker. 
 
LYCKORUS

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus

THE BEST

2012-08-31

<3


EHEHEH

2012-08-31
ja.suger.på.att.blogga.
 

YOU CAN´T START SOMETHING NEW , WITHOUT LETTING GO OF THE OLD

2012-08-26
Hemma, efter att ha varit med världens bästa killar, Jacki och Erik. Åker kanske sen igen och träffar Erik och Elina , vi får väl se. Orkar inte redigt göra nånting.. Bloggar sen eller imoron ( Imorgon = Skola=Usch) Kram.

SUMMER

2012-08-26
Njut av det sista av sommaren ! Ville bara tipsa om sidan www.polyvore.com där man kan göra mode collage, funkar utnmärkt , man blir lite beroende faktiskt.. Men här har ni en sommar outfit jag gjorde idag! 
 
Summer love
 

FALL FASHION

2012-08-25
 
 
 


autums
Gjorde en outfit idag, en som passar väldgit bra till hösten tyckte jag, och vad ni tycker får ni kommentera!





I KNOW YOU STILL THINK ABOUT THE TIME WE HAVE

2012-08-25
TJA
Har inget vettigt att skriva , helg nu ja. Får väl se vad jag gör idag , kanske åker till stan och träffar Ebba och Moa men innan dess får jag väl va hemma , tänkte vila lite efter första skolveckan. Lyssna på musik (dylan holland<3)
och sen bara slappa. Imorgon är jag väl med erik , så kommer inte blogga för min 3G på mobilen funkar inte (telia<3) så vi får väl se då. Vet att bloggningen inte är på topp men skolan har ju börjat och vi har redan läxor och massor som man ska hinna med , och dom flesta dagarna i veckan kommer jag sent hem! 
Men nu tjatar vi inte mer om det ! 
Kram på er ! 
 

DYLAN HOLLAND

2012-08-25
Så sjuuukt bra , kärlek till han !
 

2012-08-23

Bra dag i skolan , eftermiddan lite sämre men blev en promenad med manda på kvällen , gutt ! Imorgon väntas en ny dag (FREDAG) så det är gutt , nu ska jag sova , trött som satan , godnatt alla .

Ni får två bilder : En på mej och manda och en på mej , hih.


NOW AND FOREVER ∞

2012-08-23


2012-08-22

Tjena ! Tänkte berätta om dagen , började då i skolan som vanligt där jag spräckte hela min mobil , inget vidare och ha den så men men ... Efter skolan skulle jag egentligen va med Thilde men blev inte så , gick med Bella och Felicia tills det började spöregna så därför gick vi in till Coop med Erik , Robin och Markus ! När det slutade regna så bestämde vi att jag skulle hänga med Bella hem så vi var där och så , drog hem vid 17.00 kanske och sen dess har jag bara slappat ! Imorgon börjar dagen med hemkunskap så det är chill , men jag har inget mer att säga , ska dra och duscha och sen sova , kram !


SCHOOL

2012-08-22

Jag vet , jag har inte bloggat men skolan har börjat och jag orkar inte redigt , kommer tillbaka i veckan , kram !


THANKYOUALL

2012-08-19

Där var sommaren slut , stort tack till alla som gjorde den bäst !


THE END

2012-08-19

Sista dagen på sommarlovet firade (?) jag på bästa sätt , drog till Elvira vid 14,00 och spelade Sims medans hon fixade sej och sen åkte vi till cecil ( en kinaresterang här ) och mötte upp Amanda, och sen var vi där en stund och åkte hem efter någon timma. Trevligt. När vi kom hem badade vi i hennes pool en stund och gick in och satte oss vid datorn. Trevligt det med , haha . Kom hem 19.30 och bara satt vid datorn och för 10 minuter sen duschade jag och nu sitter jag här , ska kolla på film nu , så vi hörs imorgon .


EN FRÅGA

2012-08-18
SV: Jag vet inte riktigt, kanske Kvällarna i Havslätt? Jag vet faktiskt inte, kanske det som var förut som aldrig kommer tillbaka? Och vintern också, lite. Mobil, dator, familjen. 

SOMMAREN 2012

2012-08-18

Tänkte göra ett försök och skriva lite om sommaren.

Sommaren började då med att jag och min familj åkte till en ort i Spanien vid namnet alicante. Jag visste inte hur bra man kunde ha det innan jag åkte dit men sen insåg jag att det var ett paradis. Jag ville hem efter 8 dagar, jag fattade inte det sen. Jag ville så helst gärna åka tillbaka så det gjorde ont. Det var så underbart. Men jag kom över det, efter 4 dagar efter min hemkomst flög jag och min mamma till Polen där vi skulle spendera en vecka hos min mormor. Det var skönt och träffa henne, en vecka utan internet, utan vänner och bara massa tv- tittande och besök hos min moster på landet. Det var tråkigt, det erkänner jag.

Vi kom hem, jag spendera alla mina dagar hos kompisar, gjorde inte så mycket. Familjen bokade en resa till Paris, jag hade träffat nya personer, jag spenderade en hel vecka med jacki, Erik, Markus och Amanda och hade det allmänt.. Bäst. Jag insåg hur mycket vänner, riktiga vänner betyder, hur bra dom är. Jag blev kär. Jag fick tillbaka mina gamla vänner. Var i Göteborg förra helgen.

Så om jag ska säga något om den här sommaren så har den väl varit både bra och dålig, rätt vanlig. Förväntade mej faktiskt lite mer av den men det får vi ta till nästa år och längta till hösten, då det kommer va massa mys med kompisar, filmkvällar och massa sånt.

Hoppas eran sommar var lyckad, kram på er alla.


I FELT SPECIAL, UNTIL I REALIZE YOU TALK TO EVERYBODY LIKE THAT.

2012-08-18

TJA XD
Bloggade inte igår kväll men satte på en film på ipaden och kopplade bort hela världen typ, haha. Planerna för idag är väl att va med Wilma och inte hon ska göra något annat och sen på kvällen ska jag hänga med Elina. Kommer hem rätt sent tror jag, så kommer inte blogga under dagen, men ni står ut va? Idag är det näst sista dagen på sommarlovet och jag börjar få panik, typ. Men det kommer säkert går bra, hoppas jag iallafall. Och imorgon som sista dagen på sommarlovet ska jag äta på cecil med Amanda och Elvira någonstans på kvällen där och bara njuuuta. Men jag har inget mer att säga, kram!

 


LALALALALA

2012-08-17

Försökte hitta något tidsfördriv och tog och lockade mitt hår, hihi. Vid 17.00 drar jag och träffar Melissa, hörs ikväll.


AMANDA

2012-08-17

VÄRLDENS.BÄSTA.VÄN


FRÅGESTUND - SVAR

2012-08-16
Svarar på frågorna som kommit in nu, och dom som kommer fram till söndag tar jag då, annars skulle jag inte orka skriva ett långt inlägg med precis alla frågor. ( Svarar inte på frågor like: Vad tycker du om ...)
 
 
Vad är det pinsammaste som hänt ? Haha, jag har precis ingen aning.. Sånt kommer jag faktiskt inte ihåg.
 
Längtar du tills skolan börjar? Kanske lite, eller jo på sätt och vis, men börjar i en ny skola, helt ny klass så jag är lite nervös.. 
 
5 närmsta killkompisar ? Måste tänka efter nu men det får bli Jacki och Erik för mer har jag inte, tor jag iaf inte..
 
5 närmsta tjejkompisar? Elvira, Amanda, Lovisa, Linn och Wilma 
 
Om du får välja en vem är din absolut bästa vän som du aldrig vill fölora? Helt omöjligt att välja.. 
 
Favoritlåt? Favoritfilm? Favoritfärg? Fortfarande Be Alright, Dear John och Last Song, vit? haha.
 
Vad vill du bli när du blir stor? Jag vet inte redigt, har länge tänkt på moderedaktör men har nog inte talang till det..
 
Vem är din bästa vän om du bara väljer en? Elvira tror jag.
 
Tycker du att du sjunger bra? Tycker jag är usel, men jag vet inte, har inte sjöngt seriöst på länge..
 
Är du snäll? Jarå, tror jag
 
Är du en datanörd? Njaa, näe.. 
 
Är du snygg? Helt okej 
 
Vem är du tillsammans med eller vill bli? Ingen just nu, och jag vet inte. 
 
Gillar du nån? Kanske det.. 
 
Varför är du snygg? Fått det av dig 
 
Vilka är dina allra bästa vänner? Elvira
 
Va tycker du om crazytogether.blogg.se? Bra antar jag
 
Vilken är din favoritfrukt? Jag vet inte men kiwi tror jag, bästa som finns ju?
 
Saknar du nån av dina gamla vänner? Ibland och ibland inte, beror på vem och så..
 
hemma/borta vallhalla/kb blogg/facebook mobil/linn matte/svenska 
 

Då var det allt, skönt. 

NEVER LOOK BACK

2012-08-15

FRÅGESTUND

2012-08-14
STÄLL SÅ MÅNGA FRÅGOR SOM MÖJLIGT TILLS PÅ SÖNDAG ALLA SNYGGINGAR!

BÄSTA NOVELLEN

2012-08-14
LÄS, LÄS, LÄS och ta åt er, och låt tårarna rinna, det är det värt. 

YOUNG, WILD AND FREE

2012-08-14
Hej, sitter här och snackar skype med Jacki och ska snart äta, idag vaknade jag vid 10.00 och typ snackade skype till 15.30 men sen åkte jag ner till Havslätt och va med Erik, och va där till 16.10 eller nåt för sen skulle Erik åka hem, så jag gjorde också det och nu sitter jag här. Jag ska snart äta och sen gå ut och köra longboard eller nåt. Imorgon ska jag kanske va med Linn, men vi får se, isåfall är vi i stan, älskade bästis <3 och sen får vi se, kanske går vi ner till havslätt eller något. Men det märker vi, nu ska jag fortsätta skypa och äta lite senare, ni får ha det så bra så hörs vi, kraam! 

LOVE

2012-08-13
I cant stop smiling everytime im with you.


STAY

2012-08-13
Hej hängde med Wilma och Ottlia idag, vi va i Havslätt, Mcdonalds, Hamnen, hos Ottilia och hos Wilma och mina ben är heeelt slut efter allt cyklande.. Trött som satan också, tror jag ska hoppa i sängen snart och sova. Men det var värt det, grym dag. Vad kan man mer säga liksom? Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske va med Ottilia, men vi får väl se. Men sen på kvällen kanske jag träffar Erik, japp. Men det ser vi imorgon, nu ska jag iaf duscha och kolla tv. 
Förresten gjorde jag en liten dipdye i mitt hår, haha. Här har ni lite bilder från dagen iaf.
 
 

GÖTEBORG HERE I COME

2012-08-11

Sitter heeelt forever alone i bilen och lyssnar på musik medans dom andra fikar, om ungefär 30 min är vi i Göteborg och går på universeum och sen stan! Bloggar mer kväll, ha det bra alla, kram!


I JUST WANT YOU TO DANCE WITH ME TONIGHT

2012-08-10
Skön låt!
 

HAPPY END

2012-08-10
så jävla h.a.p.p.y 

DAGEN I BILDER

2012-08-10
Världens mest underbara vänner, big loooovee. 
Bara några av dom, haha.

5 SANNINGAR OM MIG

2012-08-08
Jag är extremt känslig, alltså inte känslig om någon slår mig eller så utan mer inom mig, vilket är väldigt jobbigt i en hel del lägen. 
 
Jag är rädd att gå på stan själv för då inbillar jag mig att alla ska råna eller mörda mig.. När jag är med någon annan tänker jag bara inte på det.
 
Jag är väldigt mogen för min ålder, och ibland är det bra och ibland mindre bra.
 
Mitt mål i livet är att vara lycklig, det är det ända. 
 
Jag älskar alla mina vänner, oavsett vad.

CAUSE ALL NEED IS A BEAUTY AND A BEAT

2012-08-07
JUSTIN! 

BEUATY AND BEAT

2012-08-07
Hej, nu sitter jag hos elvira och spelar habbo. Haha, tidfördriv, tänkte sitta här tills ikväll och sen åka hem. Ikväll ska jag tog ta det lungt, inte göra så mycket, ladda ner en film säkert och bara slappa. Orkar ibland till och med inte sitta vid datorn! Innan jag åkte hit så var jag i Havslätt och badade med Erik och dom andra som ni säkert har läst om, men man tröttnar alldrig på dom. Ska fixa några inlägg nu, musiktips, och lite sanningar om mej själv och låta datorn va sen. Kram.

IM JUST A ORDINARY GIRL

2012-08-06

Grymt bra dag, såna borde finnas fler av. Började med Havslätt, där vi var med samma vanliga gäng, Erik, jacki, Markus, jag, Elvira och Amanda. Vi badade och snackade för det mesta. Sen vid 17.00 nånstans åkte vi hem till Elvira och sen kom jag hem och skypade med henne, manda och Erik. Och spelade Habbo, haha. Kortfattat om dagen, bloggar imorgon efter jag kommit hem från en dag med samma gäng. Gud vad ni är bra.


I'LL BE BACK SOON

2012-08-06

Gå upp, fixa mig, äta, åka till Elvira, hörs sen!


BLOGLOVIN

2012-08-05
 

MYCKET ATT SE FRAM IMOT

2012-08-05
W O O O H O 
Mycket att se fram imot!

SJÄLVFÖRTROENDE

2012-08-03
Innan jag ens har börjat att skriva detta inlägget hinner säkert tårarna rinna nerför tangentbordet. För vart tar allt vägen, personer förändras, dom försvinner. Jag måste skriva av mej någonstans, hur svåra dom här senaste månaderna har varit, jag har förlorat mina allra närmaste vänner, och en av mina allra bästa vänner. Det har varit ett väldigt tufft halvår, med tårar, ilska, besvikelse. Det man fått reda på, sanningen som kom fram, alla vännerna som svek. Och man inser hur stark man är var, och klara av så mycket. För jag älskar mina vänner dom är allt, och känslan av att förlora någn påriktigt är den värsta känslan som finns, som jag ingen här i det här avlånga landet, eller någon i hela världen vill ska känna. Det jag är rädd för är att känna samma sak igen, klumpen i halsen om dagarna, osäkerheten som växte fram i mig, dag för dag som går så kännde jag det. Jag saknade det jag hade förut, så oerhört mycket. Jag var påväg att ge upp, för jag orkade verkligen inget mer. Men nu? Nu har jag förändrats så otrligt mycket, det är nästan svårt att fatta hur mycket jag har förändrats från att va den tuffa tjejen som jag alltid har vart till den lilla, nästan lite blyga tjejen, MEN med med självförtroendet, troendet att man ska lyckas med livet. Att inse att ingen är perfekt, det gjorde jag. Och den faktan gjorde mej till en heeelt annan person, jag vet inte hur det skulle va för någon annan, men för mej funkade det iallafall. Det tycker jag man ska försöka med om man är påväg att ge upp, att inse att ingen är perfekt och att alla gör fel, men man lär sej av sina fel, det gör man. Det är sant, det lovar jag till hundra procent. 
 
Men nu, nu vill jag bara tacka alla mina nya vänner jag fått, som fått mej att höja självförtroendendet, att tro på mej själv, Och det är är en del av mej. Det är så sjukt enligt mej hur vänner kan betyda så mycket och göra en sån skillnad i livet. Det begriper jag inte, men jag älskar dom, dom är en del av mitt hjärt aoch jag har hittat dom sanna vännerna. Och blivit kär. Och med den meningen avslutar jag detta inlägget, kram på er alla och alla där ute, stå för den NI är.

I WAS FALLING HARD, WITH AN OPEN HEART, I\M WIDE AWAKE

2012-08-03
Nja, rätt så bra, blir ett tips ändå. Wide Awake- Katy Perry
 

DON\T STRESS, DON\T CRY,JUST TAKE MY HAND

2012-08-03
Hej. Just nu sitter jag och har precis stängt på datorn och ska berätta om min dag lite, vaknade runt 9.00, kunde tyvärr inte sova inatt, åskade så att det lyste upp rummet och jag var livrädd men jag var inte ensam om det för Lovisa och Linn skrev sms till mej att dom var skiträdda, så det var ju bra att jag inte var ensam om det iaf. Men vaknade och fixade lite, och klockna 12.30 ungefär tog jag bussen in till stan för att möta upp alicia i centrum. Vi skulle hem till mej med 13.30 bussen men det visade sig att det var en så kallad s-buss som inte går på sommarlovet så vi fick skita i den, så vi gick ner till hamnen. Jossa n kom sen också, men sen skulle vi ta 15.00 bussen men det var också en s-buss (!!!!) haha. Men vi fixade det. Vi var på stan och så men sen skulle Alicia hem så jag var med Jossan bara, vi tog bussen och gick av vid Havslätt var där och sen gick vi till mitt område där jag bor och typ bara snackade massor.. 
 
Men imorgon ska jag iaf kanske va med Lovisa annars med Alicia och Jossan igen. Men det ser vi,men nu ska jag fixa inlägg och så. Men här får ni lite bilder från dagen: Alicia med Justin Bieber, och en del av alicia och gästhamnen här i Oskarshamn.

AS LONG AS YOU LOVE ME

2012-08-01
Videon till låten As long as you love me kom ut idag, och ärligt. Jag grät.
 

WOOOHOOOO

2012-08-01
Hej, bloggade inte ig[r men gjorde precis samma sak som i måndags och samma idag, hade världens bästa dag med Erik, Jackiiiiii, och några till.  Värdlens bästa dag helt enkelt, utan att berätta kan ni föreställa er lite, haha. Men iaf, planer för ikväll är att duscha,måla naglarna och greja. Så det ska bli najs. Har inget att skriva, är inte så bra på sånahär inlägg men jag lovar att jag ska bli bättre, men musiktips kommer iaf upp, så om ni håller utkik så hittar ni fler roliga inlägg på bloggen ikväll, kram.

EUPHORIA

2012-08-01
Äntligen börjar bli lykclig, jag är kär, nya vänner, och livet leker. 
 
LYCKORUS

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus

THE BEST

<3


EHEHEH

ja.suger.på.att.blogga.
 

YOU CAN´T START SOMETHING NEW , WITHOUT LETTING GO OF THE OLD

Hemma, efter att ha varit med världens bästa killar, Jacki och Erik. Åker kanske sen igen och träffar Erik och Elina , vi får väl se. Orkar inte redigt göra nånting.. Bloggar sen eller imoron ( Imorgon = Skola=Usch) Kram.

SUMMER

Njut av det sista av sommaren ! Ville bara tipsa om sidan www.polyvore.com där man kan göra mode collage, funkar utnmärkt , man blir lite beroende faktiskt.. Men här har ni en sommar outfit jag gjorde idag! 
 
Summer love
 

FALL FASHION

 
 
 


autums
Gjorde en outfit idag, en som passar väldgit bra till hösten tyckte jag, och vad ni tycker får ni kommentera!





I KNOW YOU STILL THINK ABOUT THE TIME WE HAVE

TJA
Har inget vettigt att skriva , helg nu ja. Får väl se vad jag gör idag , kanske åker till stan och träffar Ebba och Moa men innan dess får jag väl va hemma , tänkte vila lite efter första skolveckan. Lyssna på musik (dylan holland<3)
och sen bara slappa. Imorgon är jag väl med erik , så kommer inte blogga för min 3G på mobilen funkar inte (telia<3) så vi får väl se då. Vet att bloggningen inte är på topp men skolan har ju börjat och vi har redan läxor och massor som man ska hinna med , och dom flesta dagarna i veckan kommer jag sent hem! 
Men nu tjatar vi inte mer om det ! 
Kram på er ! 
 

DYLAN HOLLAND

Så sjuuukt bra , kärlek till han !
 

Bra dag i skolan , eftermiddan lite sämre men blev en promenad med manda på kvällen , gutt ! Imorgon väntas en ny dag (FREDAG) så det är gutt , nu ska jag sova , trött som satan , godnatt alla .

Ni får två bilder : En på mej och manda och en på mej , hih.


NOW AND FOREVER ∞


Tjena ! Tänkte berätta om dagen , började då i skolan som vanligt där jag spräckte hela min mobil , inget vidare och ha den så men men ... Efter skolan skulle jag egentligen va med Thilde men blev inte så , gick med Bella och Felicia tills det började spöregna så därför gick vi in till Coop med Erik , Robin och Markus ! När det slutade regna så bestämde vi att jag skulle hänga med Bella hem så vi var där och så , drog hem vid 17.00 kanske och sen dess har jag bara slappat ! Imorgon börjar dagen med hemkunskap så det är chill , men jag har inget mer att säga , ska dra och duscha och sen sova , kram !


SCHOOL

Jag vet , jag har inte bloggat men skolan har börjat och jag orkar inte redigt , kommer tillbaka i veckan , kram !


THANKYOUALL

Där var sommaren slut , stort tack till alla som gjorde den bäst !


THE END

Sista dagen på sommarlovet firade (?) jag på bästa sätt , drog till Elvira vid 14,00 och spelade Sims medans hon fixade sej och sen åkte vi till cecil ( en kinaresterang här ) och mötte upp Amanda, och sen var vi där en stund och åkte hem efter någon timma. Trevligt. När vi kom hem badade vi i hennes pool en stund och gick in och satte oss vid datorn. Trevligt det med , haha . Kom hem 19.30 och bara satt vid datorn och för 10 minuter sen duschade jag och nu sitter jag här , ska kolla på film nu , så vi hörs imorgon .


EN FRÅGA

SV: Jag vet inte riktigt, kanske Kvällarna i Havslätt? Jag vet faktiskt inte, kanske det som var förut som aldrig kommer tillbaka? Och vintern också, lite. Mobil, dator, familjen. 

SOMMAREN 2012

Tänkte göra ett försök och skriva lite om sommaren.

Sommaren började då med att jag och min familj åkte till en ort i Spanien vid namnet alicante. Jag visste inte hur bra man kunde ha det innan jag åkte dit men sen insåg jag att det var ett paradis. Jag ville hem efter 8 dagar, jag fattade inte det sen. Jag ville så helst gärna åka tillbaka så det gjorde ont. Det var så underbart. Men jag kom över det, efter 4 dagar efter min hemkomst flög jag och min mamma till Polen där vi skulle spendera en vecka hos min mormor. Det var skönt och träffa henne, en vecka utan internet, utan vänner och bara massa tv- tittande och besök hos min moster på landet. Det var tråkigt, det erkänner jag.

Vi kom hem, jag spendera alla mina dagar hos kompisar, gjorde inte så mycket. Familjen bokade en resa till Paris, jag hade träffat nya personer, jag spenderade en hel vecka med jacki, Erik, Markus och Amanda och hade det allmänt.. Bäst. Jag insåg hur mycket vänner, riktiga vänner betyder, hur bra dom är. Jag blev kär. Jag fick tillbaka mina gamla vänner. Var i Göteborg förra helgen.

Så om jag ska säga något om den här sommaren så har den väl varit både bra och dålig, rätt vanlig. Förväntade mej faktiskt lite mer av den men det får vi ta till nästa år och längta till hösten, då det kommer va massa mys med kompisar, filmkvällar och massa sånt.

Hoppas eran sommar var lyckad, kram på er alla.


I FELT SPECIAL, UNTIL I REALIZE YOU TALK TO EVERYBODY LIKE THAT.

TJA XD
Bloggade inte igår kväll men satte på en film på ipaden och kopplade bort hela världen typ, haha. Planerna för idag är väl att va med Wilma och inte hon ska göra något annat och sen på kvällen ska jag hänga med Elina. Kommer hem rätt sent tror jag, så kommer inte blogga under dagen, men ni står ut va? Idag är det näst sista dagen på sommarlovet och jag börjar få panik, typ. Men det kommer säkert går bra, hoppas jag iallafall. Och imorgon som sista dagen på sommarlovet ska jag äta på cecil med Amanda och Elvira någonstans på kvällen där och bara njuuuta. Men jag har inget mer att säga, kram!

 


LALALALALA

Försökte hitta något tidsfördriv och tog och lockade mitt hår, hihi. Vid 17.00 drar jag och träffar Melissa, hörs ikväll.


AMANDA

VÄRLDENS.BÄSTA.VÄN


FRÅGESTUND - SVAR

Svarar på frågorna som kommit in nu, och dom som kommer fram till söndag tar jag då, annars skulle jag inte orka skriva ett långt inlägg med precis alla frågor. ( Svarar inte på frågor like: Vad tycker du om ...)
 
 
Vad är det pinsammaste som hänt ? Haha, jag har precis ingen aning.. Sånt kommer jag faktiskt inte ihåg.
 
Längtar du tills skolan börjar? Kanske lite, eller jo på sätt och vis, men börjar i en ny skola, helt ny klass så jag är lite nervös.. 
 
5 närmsta killkompisar ? Måste tänka efter nu men det får bli Jacki och Erik för mer har jag inte, tor jag iaf inte..
 
5 närmsta tjejkompisar? Elvira, Amanda, Lovisa, Linn och Wilma 
 
Om du får välja en vem är din absolut bästa vän som du aldrig vill fölora? Helt omöjligt att välja.. 
 
Favoritlåt? Favoritfilm? Favoritfärg? Fortfarande Be Alright, Dear John och Last Song, vit? haha.
 
Vad vill du bli när du blir stor? Jag vet inte redigt, har länge tänkt på moderedaktör men har nog inte talang till det..
 
Vem är din bästa vän om du bara väljer en? Elvira tror jag.
 
Tycker du att du sjunger bra? Tycker jag är usel, men jag vet inte, har inte sjöngt seriöst på länge..
 
Är du snäll? Jarå, tror jag
 
Är du en datanörd? Njaa, näe.. 
 
Är du snygg? Helt okej 
 
Vem är du tillsammans med eller vill bli? Ingen just nu, och jag vet inte. 
 
Gillar du nån? Kanske det.. 
 
Varför är du snygg? Fått det av dig 
 
Vilka är dina allra bästa vänner? Elvira
 
Va tycker du om crazytogether.blogg.se? Bra antar jag
 
Vilken är din favoritfrukt? Jag vet inte men kiwi tror jag, bästa som finns ju?
 
Saknar du nån av dina gamla vänner? Ibland och ibland inte, beror på vem och så..
 
hemma/borta vallhalla/kb blogg/facebook mobil/linn matte/svenska 
 

Då var det allt, skönt. 

NEVER LOOK BACK


FRÅGESTUND

STÄLL SÅ MÅNGA FRÅGOR SOM MÖJLIGT TILLS PÅ SÖNDAG ALLA SNYGGINGAR!

BÄSTA NOVELLEN

LÄS, LÄS, LÄS och ta åt er, och låt tårarna rinna, det är det värt. 

YOUNG, WILD AND FREE

Hej, sitter här och snackar skype med Jacki och ska snart äta, idag vaknade jag vid 10.00 och typ snackade skype till 15.30 men sen åkte jag ner till Havslätt och va med Erik, och va där till 16.10 eller nåt för sen skulle Erik åka hem, så jag gjorde också det och nu sitter jag här. Jag ska snart äta och sen gå ut och köra longboard eller nåt. Imorgon ska jag kanske va med Linn, men vi får se, isåfall är vi i stan, älskade bästis <3 och sen får vi se, kanske går vi ner till havslätt eller något. Men det märker vi, nu ska jag fortsätta skypa och äta lite senare, ni får ha det så bra så hörs vi, kraam! 

LOVE

I cant stop smiling everytime im with you.


STAY

Hej hängde med Wilma och Ottlia idag, vi va i Havslätt, Mcdonalds, Hamnen, hos Ottilia och hos Wilma och mina ben är heeelt slut efter allt cyklande.. Trött som satan också, tror jag ska hoppa i sängen snart och sova. Men det var värt det, grym dag. Vad kan man mer säga liksom? Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske va med Ottilia, men vi får väl se. Men sen på kvällen kanske jag träffar Erik, japp. Men det ser vi imorgon, nu ska jag iaf duscha och kolla tv. 
Förresten gjorde jag en liten dipdye i mitt hår, haha. Här har ni lite bilder från dagen iaf.
 
 

GÖTEBORG HERE I COME

Sitter heeelt forever alone i bilen och lyssnar på musik medans dom andra fikar, om ungefär 30 min är vi i Göteborg och går på universeum och sen stan! Bloggar mer kväll, ha det bra alla, kram!


I JUST WANT YOU TO DANCE WITH ME TONIGHT

Skön låt!
 

HAPPY END

så jävla h.a.p.p.y 

DAGEN I BILDER

Världens mest underbara vänner, big loooovee. 
Bara några av dom, haha.

5 SANNINGAR OM MIG

Jag är extremt känslig, alltså inte känslig om någon slår mig eller så utan mer inom mig, vilket är väldigt jobbigt i en hel del lägen. 
 
Jag är rädd att gå på stan själv för då inbillar jag mig att alla ska råna eller mörda mig.. När jag är med någon annan tänker jag bara inte på det.
 
Jag är väldigt mogen för min ålder, och ibland är det bra och ibland mindre bra.
 
Mitt mål i livet är att vara lycklig, det är det ända. 
 
Jag älskar alla mina vänner, oavsett vad.

CAUSE ALL NEED IS A BEAUTY AND A BEAT

JUSTIN! 

BEUATY AND BEAT

Hej, nu sitter jag hos elvira och spelar habbo. Haha, tidfördriv, tänkte sitta här tills ikväll och sen åka hem. Ikväll ska jag tog ta det lungt, inte göra så mycket, ladda ner en film säkert och bara slappa. Orkar ibland till och med inte sitta vid datorn! Innan jag åkte hit så var jag i Havslätt och badade med Erik och dom andra som ni säkert har läst om, men man tröttnar alldrig på dom. Ska fixa några inlägg nu, musiktips, och lite sanningar om mej själv och låta datorn va sen. Kram.

IM JUST A ORDINARY GIRL

Grymt bra dag, såna borde finnas fler av. Började med Havslätt, där vi var med samma vanliga gäng, Erik, jacki, Markus, jag, Elvira och Amanda. Vi badade och snackade för det mesta. Sen vid 17.00 nånstans åkte vi hem till Elvira och sen kom jag hem och skypade med henne, manda och Erik. Och spelade Habbo, haha. Kortfattat om dagen, bloggar imorgon efter jag kommit hem från en dag med samma gäng. Gud vad ni är bra.


I'LL BE BACK SOON

Gå upp, fixa mig, äta, åka till Elvira, hörs sen!


BLOGLOVIN

 

MYCKET ATT SE FRAM IMOT

W O O O H O 
Mycket att se fram imot!

SJÄLVFÖRTROENDE

Innan jag ens har börjat att skriva detta inlägget hinner säkert tårarna rinna nerför tangentbordet. För vart tar allt vägen, personer förändras, dom försvinner. Jag måste skriva av mej någonstans, hur svåra dom här senaste månaderna har varit, jag har förlorat mina allra närmaste vänner, och en av mina allra bästa vänner. Det har varit ett väldigt tufft halvår, med tårar, ilska, besvikelse. Det man fått reda på, sanningen som kom fram, alla vännerna som svek. Och man inser hur stark man är var, och klara av så mycket. För jag älskar mina vänner dom är allt, och känslan av att förlora någn påriktigt är den värsta känslan som finns, som jag ingen här i det här avlånga landet, eller någon i hela världen vill ska känna. Det jag är rädd för är att känna samma sak igen, klumpen i halsen om dagarna, osäkerheten som växte fram i mig, dag för dag som går så kännde jag det. Jag saknade det jag hade förut, så oerhört mycket. Jag var påväg att ge upp, för jag orkade verkligen inget mer. Men nu? Nu har jag förändrats så otrligt mycket, det är nästan svårt att fatta hur mycket jag har förändrats från att va den tuffa tjejen som jag alltid har vart till den lilla, nästan lite blyga tjejen, MEN med med självförtroendet, troendet att man ska lyckas med livet. Att inse att ingen är perfekt, det gjorde jag. Och den faktan gjorde mej till en heeelt annan person, jag vet inte hur det skulle va för någon annan, men för mej funkade det iallafall. Det tycker jag man ska försöka med om man är påväg att ge upp, att inse att ingen är perfekt och att alla gör fel, men man lär sej av sina fel, det gör man. Det är sant, det lovar jag till hundra procent. 
 
Men nu, nu vill jag bara tacka alla mina nya vänner jag fått, som fått mej att höja självförtroendendet, att tro på mej själv, Och det är är en del av mej. Det är så sjukt enligt mej hur vänner kan betyda så mycket och göra en sån skillnad i livet. Det begriper jag inte, men jag älskar dom, dom är en del av mitt hjärt aoch jag har hittat dom sanna vännerna. Och blivit kär. Och med den meningen avslutar jag detta inlägget, kram på er alla och alla där ute, stå för den NI är.

I WAS FALLING HARD, WITH AN OPEN HEART, I\M WIDE AWAKE

Nja, rätt så bra, blir ett tips ändå. Wide Awake- Katy Perry
 

DON\T STRESS, DON\T CRY,JUST TAKE MY HAND

Hej. Just nu sitter jag och har precis stängt på datorn och ska berätta om min dag lite, vaknade runt 9.00, kunde tyvärr inte sova inatt, åskade så att det lyste upp rummet och jag var livrädd men jag var inte ensam om det för Lovisa och Linn skrev sms till mej att dom var skiträdda, så det var ju bra att jag inte var ensam om det iaf. Men vaknade och fixade lite, och klockna 12.30 ungefär tog jag bussen in till stan för att möta upp alicia i centrum. Vi skulle hem till mej med 13.30 bussen men det visade sig att det var en så kallad s-buss som inte går på sommarlovet så vi fick skita i den, så vi gick ner till hamnen. Jossa n kom sen också, men sen skulle vi ta 15.00 bussen men det var också en s-buss (!!!!) haha. Men vi fixade det. Vi var på stan och så men sen skulle Alicia hem så jag var med Jossan bara, vi tog bussen och gick av vid Havslätt var där och sen gick vi till mitt område där jag bor och typ bara snackade massor.. 
 
Men imorgon ska jag iaf kanske va med Lovisa annars med Alicia och Jossan igen. Men det ser vi,men nu ska jag fixa inlägg och så. Men här får ni lite bilder från dagen: Alicia med Justin Bieber, och en del av alicia och gästhamnen här i Oskarshamn.

AS LONG AS YOU LOVE ME

Videon till låten As long as you love me kom ut idag, och ärligt. Jag grät.
 

WOOOHOOOO

Hej, bloggade inte ig[r men gjorde precis samma sak som i måndags och samma idag, hade världens bästa dag med Erik, Jackiiiiii, och några till.  Värdlens bästa dag helt enkelt, utan att berätta kan ni föreställa er lite, haha. Men iaf, planer för ikväll är att duscha,måla naglarna och greja. Så det ska bli najs. Har inget att skriva, är inte så bra på sånahär inlägg men jag lovar att jag ska bli bättre, men musiktips kommer iaf upp, så om ni håller utkik så hittar ni fler roliga inlägg på bloggen ikväll, kram.

EUPHORIA

Äntligen börjar bli lykclig, jag är kär, nya vänner, och livet leker. 
 
LYCKORUS